Tranen met Tuiten

Het smartlappenkoor uit Langbroek

login

Na bijna 2 jaar niet zingen mogen we eindelijk weer van start!.

Dinsdagavond 19 oktober is het zover. We zien elkaar weer om de 14 dagen. Natuurlijk zagen we elkaar sporadisch bij een koffieochtend.  Maar samen zingen dat is toch wat ons bindt en sterk maakt.

Tranen met Tuiten is goed en sterk uit deze pandemie gekomen en wij laten zien dat niets ons kan deren.

  Fijne kerstdagen en bovenal een gezond 2021.

Wij hopen dat we elkaar in 2021 weer mogen ontmoeten en samen mogen zingen. Blijheid brengen in verzorgingshuizen. Dansen en meezingen bij andere koren op festivals. Kortom alles wat we dit jaar helaas niet mochten! Tot het zover is: Blijf gezond. Let op jezelf en bovenal zorg voor anderen die nu eenzaam zijn en wel een opbeurend woordje kunnen gebruiken!

 

 Zoals iedereen zal begrijpen is de volgende repetie afgelast. Waarschijnlijk zullen er meer volgen maar dat heeft alles te maken met de overheids regels. Blijf op de hoogte!

 Er staan nog twee kerstoptredens op de rol. Zaterdag 21 december in het E&E in Wijk bij Duurstede en maandag 23 december in Oranjestein Doorn. Heerlijk om al die oude kerstliedjes als Kerst in de Jordaan en Luister stil naar de wind weer te mogen zingen!

 Nadat we op zaterdag 26 oktober een spetterende korenavond hebben gehad in ons eigen Dorpshuis, staan we op zaterdagmiddag 23 november alweer klaar om iedereen een gezellige kerstmarkt te bezorgen.

Huiskoor:

Tranen met Tuiten, gaat voor u zingen, wij zingen over veel lief en leed, van oude tijden en het heden, van liedjes die u misschien wel weet!

Wij zijn al jaren, bij elkander. en opgericht in het dorp Langbroek. Wij hopen dat u zult genieten , van onze zang en ons bezoek!

 

  

De Rabo Clubsupport Campagne is weer van start gegaan.

Van 27 september tot 11 oktober kunnen jullie, als je lid bent van de Rabobank, je stem uitbrengen via een stemsite op de verenigingen die deelnemen aan de Rabo Clubsupport Campagne.

Om te kunnen stemmen ontvang je van de Rabobank voor 27 september per e-mail een unieke stemcode.

Ieder Rabo lid ontvangt 5 stemmen waarvan er 2 op ons smartlappenkoor Tranen met Tuiten mogen worden uitgebracht.
De overige 3 mogen op een willekeurige vereniging worden uitgebracht.
Vraag familieleden en/of vrienden of ze lid zijn van de Rabobank en stimuleer ze vooral om op ons koor te stemmen!!

Laat je stem niet verloren gaan – doe mee!!

Met vriendelijke groeten,
Kitty van Ewijk – penningmeester Tranen met Tuiten.